4 علت بالا آمدن آب از چاه آشپزخانه + راه حل

4 علت بالا آمدن آب از چاه آشپزخانه + راه حل

لوله بازکنی ورامین-لوله بازکنی پیشوا-لوله بازکنی پاکدشت-لوله بازکنی شریف آباد-لوله بازکنی قرچک-تخلیه چاه ورامین

بالا آمدن آب از چاه آشپزخانه در زمان شستن ظروف یا شستشوی کف به دلایل متعددی ممکن است رخ دهد. به طوریکه این مشکل از رایج ترین مواردی است که افراد برای رفع آن با لوله بازکنی تماس می گیرند. در بسیاری از مواقع بدون نیاز به

ابزارهای حرفه ای می توان علت بالا زدن آب از کف آشپزخانه را رفع کرد و گاهی تنها با دستگاه این کار انجام می شود. شرکت لوله بازکنی شرکت آلفا در ادامه ابتدا به این سوال که چاه آشپزخانه زده بالا چیکار کنم پاسخ می دهد و

دلایل بروز این شرایط و راه های جلوگیری از بالا آمدن آب از سینک آشپزخانه و کفشورها را معرفی خواهد کرد.

دلیل بالا آمدن آب از چاه آشپزخانه

در اغلب آشپزخانه ها برای پایین رفتن آب در زمان شستشوی کف، چاه حفر می شود و سینک ظرفشویی نیز به آن متصل است. علاوه براین، ممکن است شلنگ تخلیه ماشین لباسشویی و ظرفشویی نیز به این چاه متصل باشند. در حالت طبیعی

آب باید با سرعت بالا از چاه کف آشپزخانه پایین برود، اما ممکن است برعکس عمل کند و آب از چاه بالا بزند. چند دلیل برای بالا زدن آب از کف آشپزخانه وجود دارد که عبارتند ا

1- گرفتگی چاه آشپزخانه

از اصلی ترین دلایلی که آب از چاه آشپزخانه پایین نمی رود و بالا می زند، گرفتگی چاه است. به دلیل ورود مقدار زیاد تکه های مواد غذایی، افتادن اشیاء و غیره ممکن است چاه کفشور اشپزخانه بگیرد. در این صورت مسیر عبور فاضلاب و آب از چاه مسدود شده و آب از چاه بالا بزند.

اگر ماشین لباسشویی و ظرفشویی به چاه آشپزخانه وصل هستند، در زمان تخلیه آب دستگاه این مشکل زیاد رخ می دهد. کافیست با روش های رفع گرفتگی لوله فاضلاب مسیر عبور آب را باز کنید.

2- پر شدن چاه فاضلاب

اگر ساختمان به فاضلاب شهری متصل نیست، احتمال پر شدن چاه وجود دارد. چا ه های فاضلاب و سپتیک تانک دارای ظرفیت محدودی هستند و با گذشت زمان پر می شوند. به همین دلیل آب از چا ه نمی تواند پایین برود و بالا می زند. تنها راه حل در این شرایط تخلیه چاه در زمان مناسب است.

لوله بازکنی ورامین-لوله بازکنی پیشوا-لوله بازکنی پاکدشت-لوله بازکنی شریف آباد-لوله بازکنی قرچک-تخلیه چاه ورامین

3- شیب کم چاه فاضلاب

در بسیاری از مواقع چاه فاضلاب پر نیست و مسیر عبور آب از لوله ها مسدود نمی باشد، اما باز هم با مشکل بالا آمدن آب از چا ه آشپزخانه روبرو می شویم. یکی از دلایل بروز این مشکل، کم بودن شیب لوله فا ضلاب است. به دلیل کم بودن شیب لوله

ها، آب به سختی از چاه پایین می رود. در این شرایط در زمان شستشوی کف و مواقعی که آب زیادی را بلافاصله وارد چاه می کنید، برگشت داده شده و بالا می زند. متاسفانه تنها راه حل تعویض لوله کشی است که هزینه زیادی را به دنبال دارد.

در غیر این صورت باید برای جلوگیری از بروز این مشکل از ریختن آب زیاد به طور ناگهانی در چاه خودداری کنید.

4- رسوب زیاد در لوله کفشور آشپزخانه

وورد مقدار زیاد ذرات روغنی و مواد شوینده به چاه فاضلاب اشپزخانه به مرور باعث تشکیل لایه های رسوب در جداره های داخلی لوله فاضلاب می شود. این لایه های رسوب اگر ضخامت کمی داشته باشند مشکل زیادی را ایجاد نمی کنند. اما با

گذشت زمان ضخامت لایه های رسوب زیاد شده و آب به سختی از آن پایین می رود.


با رسوب گرفتن لو له های فاضلاب، در زمان تخلیه ماشین لباسشویی و ظرفشویی یا شستشوی ظروف آب از چا ه کف آشپزخانه بالا می زند. برای حل این مشکل می توانید از ترکیبان خانگی برای لایروبی چاه استفاده کنید.

لایروبی چاه فاضلاب با جوش شیرین از روش های موثر در این زمینه است. علاوه براین می توانید از جرم گیرهای شیمیایی قوی نیز با رعایت استانداردها استفاده کنید.

چاه آشپزخانه زده بالا چیکار کنم؟

بعد از شناخت دلایل و علت بالا آمدن آب از کف آشپزخانه، بهتر است به دنبال راه حل برای آن باشید. در این شرایط راهکارهای زیر را متناسب با دلیل گرفتگی لوله ها و بالا آمدن آب از چاه می توانید انتخاب کنید:

از محلول های خانگی استفاده کنید

یکی از روش های موثر برای حل این مشکل، ریختن محلول های خانگی برای باز کردن رسوب و جرم های داخلی لوله فاضلاب است. ترکیب جوش شیرین و سرکه، جوش شیرین و نمک از مواردی هستند که در اغلب مواقع گرفتگی های جزئی را باز می کند.

جرم گیرهای شیمیایی را در چاه بریزید

با توجه به اینکه مشکل اصلی چاه کف آشپزخانه تشکیل لایه های رسوب و جرم است، در نتیجه بهتر است از جرم گیرهای شیمیایی برای آنها استفاده شود. اغلب این جر م گیرها اسید قوی هستند و حتما باید در زمان استفاده از آنها اصول ایمنی را رعایت کنید.

با قلاب چاه را باز کنید

در صورت استفاده نکردن از درپوش برای چاه کفشور، به مرور مقدار زیادی پرز و مو و غیره در آن تجمع می کند. علاوه براین ممکن است در چاه شیء خاصی گیر کند. برای بیرون کشیدن اشیاء داخل چاه فاضلاب می توانید از قلاب فلزی استفاده

کنید. با خمیده کردن یک سمت میله فلزی می توانید آن را تبدیل به قلاب کنید. بخش خمیده قلاب را وارد لوله کرده و سعی کنید آهسته مواد گیر کرده در چاه را به بیرون بکشید.

از تلمبه دستی استفاده کنید

برای باز کردن بسیاری از انواع گرفتگی های لوله فاضلاب آشپزخانه کی توانید از تلمبه دستی استفاده کنید. با قرار دادن قسمت پلاستیکی تلمبه در دهانه چاه و چند مرتبه حرکت دادن آن به بالا و پایین هوای داخل چاه به گرفتگی های مسیر

فشار وارد می کند. به همین دلیل گرفتگی ها حرکت کرده و از لوله خارج می شوند.
علاوه بر موارد بالا می توانید از سود پرک نیز برای باز کردن چاه آشپزخانه استفاده کنید. سود در تماس با رطوبت گرمای

زیادی تولید کرده و جرم های داخل لوله را باز می کند. اما دقت داشته باشید که باعث سوختگی شدید شده و نباید بدون دستکش، ماسک و عینک از آن استفاده کنید. بعد از ریختن یک فنجان سود در چاه حدود یک ساعت صبر کنید و سپس آب را با فشار وارد چاه کنید.

از فنر دستی استفاده کنید

از ابزارفروشی ها می تانید فنرهای مخصوص لوله بازکنی را تهیه کنید که با سرعت بالا بسیاری از انواع گرفتگی را باز می کنند. این فنرها قابلیت اتصال به دهانه دریل را داشته اما باید بتوانید آنها را به خوبی کنترل کنید.

 

راه های جلوگیری از بالا زدن چاه آشپزخانه

  • برای جلوگیری از بالا آمدن آب از چاه کف آشپزخانه بهتر است موارد زیر را رعایت کنید:
  • قرار دادن صافی روی دهانه سینک . کفشور آشپزخانه مانع از ورود ذرات بزرگ غذا و سایر مواد جامد به داخل لوله‌های فاضلاب می‌شود که می‌تواند از انسداد جلوگیری کند.

  • چربی‌ها و روغن‌ها در داخل لوله‌ها سرد شده و به دیواره‌ها می‌چسبند، که می‌تواند باعث انسداد شود. بهتر است این مواد را در ظرف جداگانه جمع‌آوری کرده و دور بیندازید.

  • به صورت منظم لوله‌های فاضلاب را با آب گرم و مواد شوینده بشویید تا از تجمع چربی‌ها و رسوبات جلوگیری شود.
  • ترکیبی از سرکه و جوش‌شیرین می‌تواند به پاکسازی لوله‌ها کمک کند. هر چند وقت یک‌بار مقداری جوش‌شیرین در دهانه فاضلاب بریزید و سپس سرکه اضافه کنید.

  • به صورت دوره‌ای لوله‌ها و اتصالات فاضلاب را بررسی کنید تا از وجود نشتی یا انسداد مطمئن شوید.
  • موادی مانند پوسته تخم‌مرغ، تفاله قهوه، برنج و ماکارونی می‌توانند باعث انسداد شوند. از ریختن آن‌ها در سینک و چاه کفشور خودداری کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
جهت تماس کلیک کنید